cabinet de bioenergie

Centrul nostru de întreţinere corporală, situat în centrul oraşului Cluj-Napoca a fost înfiinţat în anul 2008 de către Emilia Rus, bioenergoterapeut şi psiholog, împreună cu fiul acesteia, Radu-Ioan Chiş, bioenergoterapeut şi kinetoterapeut, din dorinţa de a ajuta oamenii prin metode neconvenţionale, simple şi naturale.

Suntem o echipă de bioterapeuţi, maseuri şi kinetoterapeuţi, care combinăm mai multe metode de terapii complementare, ca bioenergia, diverse tehnici de masaj, reflexoterapia, kinetoterapia, cristaloterapia, magnetoterapia, psihoterapia.

Prin programe personalizate, vă ajutăm să faceţi faţă stresului cotidian, să vă relaxaţi, să vă recâştigaţi echilibrul, să preveniţi îmbolnăvirile şi să vă simţiţi armonios, folosind cele mai sănătoase metode de terapie.

Considerăm că bolile sunt cauzate de un dezechilibru, în primul rând energetic, la nivelul întregului organism şi de aceea tratăm persoana şi nu boala, prin mobilizarea resurselor naturale interioare de autovindecare ale organismului.

Pentru noi, fiecare om este unic, iar după diagnosticarea energetică sau reflexologică, se face o echilibrare în ansamblu prin una sau combinând mai multe metode de terapie.

Colaborăm cu medici de specialitate în domeniul terapiilor naturiste ca homeopatie, acupunctură şi nutriţionism, iar pentru cei care doresc, recomandăm suplimente nutritive pentru completarea tratamentului şi indicaţii pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

cabinet de masaj