Reflexoterapia, ramură a medicinei alternative îşi are originea cu peste 5000 ani în urmă, lucrările şi frescele civilizaţiilor egiptene şi chineze, atestând acest fapt.

Reflexoterapia reprezintă ştiinţa zonelor reflexogene ale organismului care ajută la vindecarea acestuia prin activarea la distanţă a unor puncte energetice.

Fiecare organ din corp are zone de proiecţie în talpă, palme, picioare, coloană, faţă sau ureche. Tratamentul prin reflexoterapie constă în masarea acestor puncte în scopul de a stimula organele corespondente afectate.

O mulţime de probleme îşi găsesc alinarea şi vindecarea cu ajutorul reflexoterapiei: stresul, migrenele, tulburări digestive, endocrine, de metabolism, afecţiuni hepato-biliare, renală sau circulatorii.

Prin masaj se facilitează circulaţia sanguină şi transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere.

Indicăm ca prima etapă o şedinţă de diagnosticare şi ulterior o recomandare a tratamentului.
Următorul pas este detoxifierea organismului prin minim 10 şedinţe de reflexoterapie combinate cu cure de ceaiuri (între 1,5–2 litri/zi).
Apoi, în funcţie de stadiul afecţiunii vă recomăndăm tratament naturist şi o nouă serie de şedinţe de reflexoterapie (o dată sau de 2 ori/săptămână – în general).